بالاخره پایتون یا PHP، کدام یک مناسب توسعه وب هستند؟
به صورت خلاصه، پایتون و PHP عملکردهای یکسان بخش طراحی سایت در مشهد اعظمی دارا هستند، هر چندین پایتون، در مواقعی از PHP برتری داراست. در اینجا، ما برای گزینش یک کدام از این دو لهجه، یکسری سفارش برای شما داریم:
· در حالتی که یک نرمافزار نویس فنای PHP میباشید، به عمل کردن با PHP ادامه دهید. چون به تحت و خم فعالیت با آن شناخت بی نقص دارید.
· درصورتیکه یک اپلیکیشن نویس میانگین می باشید، ادامهی پایتون، برای شما نویدبخش زمانهای شغلی بهتری خواهد بود.
· در شرایطی که یک اپ نویس جدیدعمل میباشید و قصد یادگیری نرم افزار نویسی برای بسطی بکاند را دارید، یادگیری پایتون را استارت نمائید و در غایت به سراغ کادرورکهای اینترنت بر طبق پایتون بروید.
بیشتر بدانید : مقایسه پایتون با PHP | آنالیز جامع Python و PHP
معرفی وب سایتهایی که با پایتون تشکیلشدهاند
به جهت مخاطب پسند بودن پایتون، از این لهجه برای ایجاد کرد دوستداشتنیترین اینترنتتارنماهای عالم مستعمل میباشد. پیرو به معرفی تنی چند از این تارنماها می پردازیم:
· Google: گوگل، دوستداشتنیترین موتور جستجوی عالم، با پایتون ایجاد شده است. این گویش به گوگل اذن میدهد تا ترافیک را تغییر و تحول دهد و نیازهای کاوش را بیابد.
· Youtube: نیروی محرکهی اینترنتسایتی که میلیونها نفر برای لود و تماشای کلیپ از آن به کارگیری مینمایند، پایتون میباشد. یوتیوب به سیرتکاملای اپلیکیشن نویسی گردیده است که برای استعمالی یوزرها، معمولی و بسیار تعاملی باشد.
· Dropbox: وب سایت مشهور میزبانی فولدر دراپ جعبه، از پایتون برای ساختوساز این خدمت میزبانی، استعمال نموده است.
· Instagram: لود و اشتراکگذاری عکسها و ویدئوها، هیچ وقت بدین هیجانانگیزی نبوده میباشد. اینستاگرام، انقلابی در روشی اشتراکگذاری فیلم و عکس به وجود آورده میباشد. اینترنتوبسایت اینستاگرام با پایتون درج شده میباشد.
· Yahoo: یاهو گرانقدرترین حریف موتور جستجوی گوگل میباشد که برای پباده سازی اکثری از ذیل دستههای خویش، به عنوان مثال نقشهی یاهو، از پایتون به کارگیری نموده است.
· Quora: نرمافزار نویسی کوئرا، یکیاز دارای اسم و رسمترین تارنماهای سوال و جواب، با به کار گیری از پایتون انجام یافته میباشد.
· Reddit: تارنما پر اسم و رسم ردیت که بر ساخت محتوا در موضوعات متعدد به وسیله مخاطب، تمرکز دارااست، با پایتون نرم افزار نویسی شدهاست.
وبسایتهای دارای اسم و رسم دیگری مثلا Spotify، Survey Monkey، Bitly و... نیز با به کارگیری از پایتون پیشرفتهاند.